Velkommen til småtroll

Groruddalens første mini lekeland

Om oss

Groruddalens første lekeland for barn i alderen 0-6 år
Selvbetjent mini lekeland plassert på utsiden av Grorud senter .Hos oss booker du bare din tid og låser deg enkelt inn med nøkkel kode på sms.

Du finner oss i lavblokken på siden mot busstasjonen like ved Peppes Pizza.

Det er lett å besøke oss med nær tilgang til både bussterminalen, parkeringsplasser og t-banen.

Oppe finner du klatre-konstruksjoner og ballbinge for de større barna og et eget område med både vegg-leker og egen ballbinge for de minste.

Innerst tilbyr vi et lite spiseområde og sitteplasser rundt omkring for foreldrene. Vårt lekeland er lett oversiktlig og du kan fint slappe av mens du har full oversikt over barna som leker og koser seg.Vårt mål er å skape en møteplass i Groruddalen for småbarnsforeldre hvor det er like hyggelig for både barn og foreldre å ta turen.

Nede finner du både en koselig ammekrok, samt stellerom med gratis bleier og toalett .

Hvordan fungerer vi

Vårt lekeland er helt selvbetjent og for å komme besøk til oss booker du bare ønsket tid og betaler deretter. Vi har dessverre ikke mulighet for å ta betalt på stedet, dette må gjøres via nettsiden.

Fordi vårt lekeland er på 140 kvm har vi plass til inntil 15 familier av gangen opp til 3 timers besøk.
Booker du mindre tid, men ønsker å utvide er det bare å sjekke kalenderen vår for ledig tid og utvide tiden ytterligere. Bookinger kan endres fram til 30 min før planlagt besøk, etter dette vil det ikke være mulig å få refundert beløpet som er betalt for besøk.

Når betaling er gjort vil du få tilsendt en qr kode som er aktiv i tiden du har booket og vil da kunne scannes ved døren for enkelt å komme seg inn i lokale.